lets work work

     Publicerat: 2012-08-01 Kl: 19:09:29 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

Oh my vad trött jag är... För det första började jag jobba 7 idag och det pallar lixåm inte jag... Jag blir alltid aldeles gäspig hela dagen och får huvudvärk som ökar ju längre dagen går haha. Är fysiskt oförmögen att gå upp 6 helt enkelt. Skulle sluta 16 men det blev 17.40... Så kan det gå. Mot slutet där var det några blodporver som bara jag kunde ta samt en narkos, vilken bara jag kunde ta hand om... Som tur var är ju Kerstin inte hemma så inget dagis att hämta barn på, så det var helt okej att stanna. Var samma förra vecka ett par dagar att jag var kvar nån timme, men en annan dag är det lugnt och då går jag tidigare istället. Nu på sommaren med sommarpersonal och vissa ordinarie på semester tycker jag att man får hjälpas åt så mkt det går att få ihop det så våra patienter får så bra vård det bara går :)
Fick bli Mc Donalds på vägen hem och nu blir det soffa, och inte ett finger tänker jag lyfta. Imorgon börjar jag 14.30 vilket innebär en välbehövlig sovmorgon :)
 
I brist på bilder så tänkte jag pryda inlägget med en mini-K! Tänk, snart fyller hon TVÅ år <3
 

Lillplutt 4 veckor <3
Postat av: Therese

Overkligt... TVÅ ÅR liksom. När hände det?

2012-08-02 @ 19:34:14
URL: http://majfluga.se
Postat av: Therese

Overkligt... TVÅ ÅR liksom... när hände det?

2012-08-02 @ 19:34:44
URL: http://majfluga.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: