Dörrfixardagen!

     Publicerat: 2012-08-27 Kl: 15:10:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Efter att ha suttit hemam hela förmiddagen eftersom en kille varit här och lagat vårt altanlås, tog vi en långtur tll lekparken och en liten promenad på det, nu på eftermiddagen. Kerstin och jag har byggt sandslott och lekt kiosk.  I kiosken fanns både glass, cola och "måååt" (mat) haha och Kerstin har bjudit mej på allt mjöjligt!
 
Gällande låset var en det rejält meckig historia! Tog den stackars killen över TVÅ timmar att bara få upp det då det gått i nån typ av baklås. När han var klar med det var han genomsvettig och blödde om händerna, stackarn! Men efter ytterligare två timmar var iaf nya anordningen på plats och VI ÄR FRIA igen haha. Har varit hemskt att inte kunna gåt ut den vägen. Var dock jäkligt rädd för fakturan, men han sa att han bara kommer skriva två timmars jobb, iom att vi kommer behöva betala det själva då garantin på montage och delar gått ut. SCHYSST! :) Han var ändå här i 4,5 timme.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: