Torsdag :)

     Publicerat: 2012-04-26 Kl: 16:51:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


God eftermiddag. Här har ni mej! Har varit lite frånvarande för igår mådde jag skit när jag kom hem från jobbet och idag har jag haft fullt upp.
Nu har jag städat lite och äntligen kan jag lägga upp benen och slappa lite. Kerstin kör runt nallen på sin bil, vilket är det nya. Nallen ska byta blöjja, gå på pottan, köras runt på bil. Ja han är busy den där nallen haha!

Hämtade Kerstin på dagis och idag var det fem konstverk som låg i Kerstins teckningsmapp. Fina. Jättefina. Eller ja hehe, glittriga var dom iaf. Hur gör ni med alla teckningar? Sparar ni ALLT eller *host* slänger ni vissa? Jag ska vara ärlig och säga att jag har slängt mycket, och bara sparat några få som är lite fina på riktigt. Dom sparar ju allt på dagis, kan tänka mej att vissa föräldrar vill det, och tycker att barnets teckning bestående av femton kritstreck är det vackraste som finns, tillsammans med dom 50 andra likadana verken. Så, det är väl likabra att dom spar allt så får man avgöra sedan. Av dom fem vi fick hem idag ska jag spara tre stycken faktiskt. En behåller vi, åså en till farmor och en till mormor och bestefar. För idag var det lite avancerade teckningar med händer å glitter å allt vad det var haha :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: