STOLT mamma!

     Publicerat: 2012-04-02 Kl: 12:45:17 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Idag var det dax för återbesök hos tandläkaren efter cykelvurpan för ett par veckor sedan. Kerstin var superduktig och gapade och lät sej undersökas. Allt såg bra ut, och tandläkarn trodde inte det kommer medföra några problem i framtiden, vilket inte vi tror heller, men nu finns allt dokumenterat iallafall.

Eftersom jag sedan länge borde gått på återbeök efter min lunginflammation så passade jag på att gå in till vårdcentralen när vi ändå var i samma hus. Kerstin är fortsatt lite geggig i ögat åxå så tänkte att nu tar vi två flugor i en smäll när vi ändå är ute i svängen. Kerstins öga är enligt läkaren iaf ingen bakteriell ögoninfektion, utan det beror på förkylningsvirus, skönt det. Mina lungor lät bra och han kollade min hals som jag haft ont i i fem veckor, och kunde inte direkt se något. Fick antiinflamamtorisk medicin till halsen utskrivet, nått man gurglar, och diagnosen "går hon på dagis eller? aja, då är det därför" haha.

Och jag är så jävla stolt över min tjejj altså! Hon har suttit på en stol i väntrummet i minst 45 minuter och väntat snällt. Hon tog sej en liten lov bara och hämtade små informationskort som hon sedan gick och delade ut. "Hej! va-go, hä!" Altså, Hej, varsegos, här! sa hon och delade ut små visitkort. Efteråt såg jag att det var informationskort för erektionsproblem haha, komiskt.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: