Hallåj!

     Publicerat: 2011-09-09 Kl: 19:46:24 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Oj oj, idag har det stått stilla här. Men nu sitter jag vid datorn iallafall =
) Har ju jobbat hela dagen, och haft en suuuper jobbdag. På förmiddagen installerade jag virusprogram på våra tre nya jobbdatorer. Av nån anledning är jag datanissen på vårt jobb haha. Det gick iallafall bra. Sedan har jag även sorterat foder emellan patienterna. Bra dag :) Vi fikade även på efetrmiddagen med en riktigt lyxig moussetårta från Delselius :)

Väl hemma var jag och Kerstin nere i affären och handlade lite, bara jag och hon. Tog en himmla tid då Kerstin ville ge mej en puss varannan meter <3 Älskade unge.

Imorgon åker jag, Kerstin och hundarna hem till Borås. Blir där lördag till tisdag. Ska bli gött. Iofs var jag nyss där, men man får passa på de helger mamma inte jobbar och vi inte heller har något inplanerat. Och jag älskar ju å va hemma så =)

Kerstin har blivit jätteduktig att kissa på pottan! Hon gör det flera gånger varje dag, och idag på förmiddagen tog hon pottan och gav till Markus och sa "hä hä" då fick hon sätta sej, och direkt, så kom en drillidrill <3 Duktiga tjejj!!!!!

Nu ska jag laga mat!

Trevlig fredag på er!!!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: