vår dag

     Publicerat: 2011-11-30 Kl: 18:38:44 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi haft en superdag verkligen. Vaknade och kände tristessen komma krypande innan jag ens slagit upp ögonen... det gör att dagarna blir rätt sega. MEN så, som en skänk från ovan behövde Annelie barnvakt åt Edward lite hastigt så dagen förvandlades till jättekul för både mej och Kerstin.

När Kerstin och Edward ätit lunch och lekt och vi läst böcker tittade dom båda i kors så jag tänkte att "va fasen jag provar lägga dom båda". Kerstin la jag i sin säng och Edward klämde jag ner i Kerstins ytterkläder och la ut i vagnen. Han somnade på stubben haha i lila jacka och rosa mössa. Sötkorven.

Har idag åxå fått erfara att byta bajsblöjja på nån annans unge för första gången och det var fanimej inte angenämt. Härre min gud. men det gick ju det med. Hoppas jag slipper göra om det bara hehe. Han la en riktigt tråkig mök åxå så det var sådär extra illa.

Nu håller jag på och packar för imorgon åker jag och K ner till Borås och stannar i cirka 1,5 vecka. Ska bli mysigt.
Postat av: Nat

tack så mycket för utförligt svar

2011-12-03 @ 08:57:03

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: