jag är mamman folk letar efter i affären

     Publicerat: 2011-11-08 Kl: 13:05:46 | I kategori: Mamma-tankar | 0 kommentarer



Kerstin är en mycket företagsam liten tjej
j. Vill hon ha nått ser hon till och få det. Vill hon upp någonstans så tar hon sej dit, och även ner. Hon gör mycket saker på egen hand och jag låter henne utforska världen och det utan att ha mej i haserna, kontrollerande och begränsande. Hon är självständig, modig, social och företagsam, samtidigt som hon är försiktig och eftertänksam.

Jag har upptäckt att jag tillämpar frihet under ansvar. Jag är ingen hönsmamma över huvvetaget. Kerstin har alltid visat att hon är självständig och företagsam och det vill jag främja. Jag är mamman som folk letar efter i affären "men gud har inte denna ungen nån förälder eller?" Jodå, en liten bit bort, vakande med full koll, utan att vara hack i häl. Jag lämnar inte min dotter vind för våg, men hon får gärna svassa iväg på egen hand och utforska. Jag tror inte på curligmetoder och full pass upp. Man måste genom livet lära sej att ta lärdom av sina misstag. Man måste klara sej själv, utan att ta förgivet att någon finns där och fångar en varje gång man snubblar.

Självständighet är en jätte viktig egenskap tycker jag och något jag tänker låta min dotter utveckla för att bli en stark och driven person i framtiden :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: