Full rulle!

     Publicerat: 2011-11-17 Kl: 15:15:03 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Puh, nu är vi hemma efter en aktiv dag. Vi gick upp lite tidigare än vanligt och begav oss ut mot jobbet, då det idag skulle komma ett par personer och utbilda oss på våra labbapparater. Vi kan ju dom sedan flera år tillbaka, men man har aldrig fått någon närmare utbildning, så idag har vi fått veta saker vi inte visste, kul! Jag och K stannade kvar på jobbet en extra timme och hjälpte till med telefonen då det ringde en hel del och alla var upptagna. Kerstin knallar somvanligt runt på egen hand och utforskar, självständig som få! Underbara unge, jag är så stolt över henne!

När vi var klara åkte vi vidare ut på Värmdö till min vän Katarina. Det är hon som tog över min gamla råtta när hon blev ensam. Vi har fikat, hon hade gjort egna typ scones som vi ätit med marmelad och K har ätit falukorv och makaroner. Det var supermysigt! Väl hemmåt har K sovit som en stock i bilen :)

Nu är vi iaf hemma och nu blir det inga mer aktiviteter idag =)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: