svar:

     Publicerat: 2011-03-08 Kl: 11:39:32 | I kategori: Svar på kommentarer | 5 kommentarer



Hej!

Åh vad glad jag blir av sånna här kommentarer! Tack, och kul att du sa hej!


Vi bytte från Babysemp 1 till Babysemp 2 strax innan K blev 4 månader. Märkte faktiskt ingen direkt skillnad. Antar att du tänker om hon höll sej mätt längre å kanske sov bättre? Kerstin har ju alltid sovit bra, så vi såg ingen skillnad. Ger man NAN ger man ju 2:an från start, om man inte ammar. Vi bytte snabbt över till NAN2 då K blev så hemskans hård i magen av Babysemp2.
Postat av: william

vad gulligt skrivet av henne^^

2011-03-08 @ 12:13:01
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: Emelie

Nu förstår du hur glad jag blir av dina kommentarer! :)

2011-03-08 @ 18:34:33
URL: http://emeliegrahn.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Emilia med albinism

Nu får jag lägga mig i lite här.

Vad menar du med att man ger Nan 2 i början direkt?



Man börjar på Nan 1, skillnaden mellan 1&2 är ENDAST att där är mer järn i 2:an och det är helt onödigt att det finns 3,4 då man använder 1:an hela tiden.

2011-03-08 @ 21:00:04
URL: http://www.annagirl.se
Postat av: Emma

På förpackningen står det att om man inte ammar ska man använda NAN2 direkt. Oavsett om det "bara" skulle vara järnet som skiljer så är ju det viktigt att de får i sig det de ska.



Jag undrar om de som säger att det inte är någon skillnad ens bemödat sig med att själva kolla på innehållsförteckningen. Om man jämför NAN2 och NAN3 så är det tydliga skillnader i innehåll vad gäller mängden av de olika vitaminerna t.ex. samt att det är andra mängder av kolhydrater, protein och fett... bland annat. 3:an är ju dessutom en måltidsdryck och inte avsedd att användas som ersättning för ett mål... som NAN1 och 2 är.



Det var stor skillnad på hur bra Nico mådde när vi började ge honom 2:an istället för 1:an.

2011-03-09 @ 10:06:20
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej Sofia och Kerstin ! Jo, visst var det för att få lite mer mättnadskänsla jag var ute efter. Jag ammade N. tills hon blev två och en halv månad drygt, sen började jag som smått ge henne Nan1 för jag hörde att den var snällare mot magen,eftersom du sade att du bytte ganska snabbt till 2:an så bytte jag ut Kvällsmålet igår,och tro på fasiken hon sov 8 timmar, nu vet jag ju inte om 2:an hade någon betydelse men det visar sig ikväll :)

2011-03-09 @ 12:13:04

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: