Stackars lilla K!

     Publicerat: 2011-03-16 Kl: 11:08:20 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer

Usha idag hände något läskigt! Kerstin fastnade med huvudet under vår säng. Hon krälade runt å var inne i sovrummet å låg å pillade åså plötsligt började hon skrika som sjutton. Då såg jag att hon låg med huvudet under sängen och tänkte att hon bara inte kom loss för hon låg så tokigt i hörnet. Men så såg jag att huvudet satt fast! Hon har alltså fått in huvudet men inte ut. Det gick inte att lirka ut henne så jag var tvungen att lyfta sängen, och vår säng och sängram väger ton asså! kan bara lyfta med två händer, men var ju tvungen att släppa med en hand för att dra ut henne. Utan att tappa greppet. Såg framför mej hur jag skulle tappa sängen och mosa henne. GAAH! Men det gick bra! Usha!
Postat av: Jessica

Gick inte att kommentera innan :( Men Hua... va läskigt det lät,men man får superkrafter i sådana tillfällen som man inte visste att man hade ha ha...

Men stackars lilla K.

2011-03-16 @ 17:33:51

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: