Lite skit rensar magen?

     Publicerat: 2011-03-25 Kl: 14:09:35 | I kategori: Mamma-tankar | 5 kommentarer



Stor tjejj nu, som sitter i vagnen när vi handlar :)


Hur försiktiga är ni med bassilusker? Kerstin äter ju på allt, jag orkar lixåm inte flänga efter som en höna. Plötsligt ligger hon i hallen och suger på en sko om jag glömt lägga upp dom.. Eller i badrummet på den snuskiga vattenskrapan. Häromdan hade hon kommit över toaborsten men där kände jag att botten var nådd, INTE okej hehe.

Som nu i affären, hon fick tag i den där grejjen ni ser, och sög på den... Tänk så många som petat på den. Men lite skit rensar magen, eller?
Postat av: Jennifer

Sötaste lilla tjejen! :)

Fan det där är svårt, i början är man nog supernoga men samtidigt så håller ja med dig, lite skit rensar magen. Men just sådär som alla äckel hållit i kanske man kan torka av litegranna med någon servett eller sprit. Fan äckliga gubbar som tagit sig på snoppen å håller sen i handtaget. Samtidigt har jag aldrig torkat av handtagen på kundvagnarna annars så då har ja å hållit i "snopp".. Fan så äckligt. Lite skit rensar ;)

2011-03-25 @ 16:59:39
URL: http://vilddjurens.blogg.se/
Postat av: emeliehjaertajonas

Haha, så gör Elias med ^^ haha. Jag orkar inte säga till honom längre ;) hihi. Han suttar på hela kundvagnen ^^ hihi. Jag tänker inte så mycket på bacillerna på den, konstigt nog....

2011-03-25 @ 19:55:30
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: Sassa

Lite skit rensar magen.. så länge de inte kan svälja det som hamnar i den lilla munnen.. sunt förnuft funkar nog bra:)

2011-03-26 @ 08:20:41
Postat av: Emma

Haha.. Nico älskar också den grejen. Han är annars inte så mkt för att stoppa allt i munnen men idag ville han äta på min tå... det fick han inte.

2011-03-26 @ 10:13:45
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Theres

Ja hon har blivit en fin blandning :D Tycker man ser mer och mer av dig i Kerstin också!



Ja det är tråkigt men jag har ändå känt på mig att det är någonting sånt. Hoppas att det testar för annat också medan vi är där så att vi inte behöver åka fram och tillbaka till akuten OM det nu skulle vara någonting annat också. Vore lika bra tycker jag.



Jag tror också att lite skit är bra :) Herregud.. Skyddar man dem för allt kommer de ju få en chock sen när de börjar på förskola/skola och kanske bli mer sjuka än annars.

2011-03-26 @ 11:07:55
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: