Hemma från kuratorn

     Publicerat: 2011-03-09 Kl: 16:04:01 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer




Sådär nu är jag hemma från kuratorn, Kerstin har ätit och nu sover hon. Jag har åxå ätit och nu blir det soffhäng ett tag.

Besöket hos kuratorn var bra, hon är gullig och vettig. Kerstin var med, och skötte sej (såklart) utmärkt min lilla älskade tjejj! Vi pratade om hur det varit sedan sist, medicinen, och lite hur jag ska göra framöver. Jag berättade åxå att jag inte tyckte om psykologen, och att jag inte alls kände att det hon sa stämde in på mej. Kuratorn förstod, och sa att alla synsätt passar ju inte alla, och den psykologen är psykodynamiker (nähä?) och min kurator är kognitiv beteendeterapeut, vilket passar mej mkt bättre. Jag kommer inte ha så mkt kontakt med psykologen alls, mer än ang medicinen, och jag kommer ha min samtalskontakt med Anna (kuratorn). Det känns jättebra tycker jag.

Ja, det var väl lite om det helt enkelt :)
Postat av: Vicky

Får man fråga diskret varför du går hos kurator?Svara ENDAST o du vill o om de beöver inte vara offenglit o du inte vill.

Kram

2011-03-11 @ 22:54:20
URL: http://www.No3.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: