hallåj!

     Publicerat: 2011-03-22 Kl: 13:25:26 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Lite sent med uppdateringen idag. Men inte för att ni missat något.
Om ni inte är intresserade av att höra hur jag städat? Matat Kerstin med gröt? Dödat myror? (ja det har kommit in några fler).
Vi har varit ute och gått precis och det är verkligen varmt! Höll på att smälta bort. Det är så kul sånna här dagar. Folk i täckjacka sitter brevid nån i linne haha. Den synen dyker upp varje vår :P

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, sån där dunkande ensidig ni vet. Efter en stund uppe övergick det i spänningsvärk i hela skallen. Men nu känns det bättre. Ska nog ändå grunda med ett par piller innan jobbet i eftermiddag, annars kan det bli en lång kväll.

Vi hörs!
Postat av: Evelina

Hejsan. följer din blogg dagligen och gillar verkligen allt du skriver, du har verkliegn en underbar dotter oxå. har en fråga, Använder Kerstin fortfarande napp? om hon gör de, hur ofta får hon ha den? när hade du tänkte sluta helt med napp?

2011-03-22 @ 19:15:16

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: