Söndag :)

     Publicerat: 2011-06-26 Kl: 13:03:40 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Goddagens! Här har ni oss :) Började morgonen med att gå upp före min sjusovare till dotter. Jag gick upp vid 9 och hann städa och grejja, ta ut marsvinen, innan Kerstin vaknade.

Sikken vinstlott jag dragit, när Kerstin har "sovperioder" så sover hon längre på morgonen för å få den sömn hon behöver, värsta lyxen :P När lilla K vaknat och ätit frukost, så tog jag och K en promenad med vovvarna nere vid sjön och efter det gjorde vi lite ärenden med bilen.

Nu har jag röjt ut i lite lådor i K's byrå, kan slänga en hel del skit, som tex bröstpumpen och andra prylar. Har sorterat in Kerstins alla rena kläder och inser att hon har så mycket kläder att jag knappt får igen hennes låda haha... Ändå använder man allt.
- Har ni åxå (för) mycket kläder till era barn?


As we speak kollar jag på BB-avsnitt, Kerstin leker, Markus är i Farsta å köper två kortärmade pyamasar till K och hundarna sover. Kerstin har nämligen två jättebra kortärmade pyamasar med korta ben men dom är med Liverpool tryck, altså fotbollslaget... Och det är ju en dödssynd att använda enligt Markus som är Aston Villafan, så han fick gå å köpa två nya isåfall om K inte får använda dom vi har. Så det gjorde han. Vissa saker är visst viktiga här i livet :P

Ha en fin dag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: