On the road

     Publicerat: 2011-06-01 Kl: 16:48:25 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Resan gick bra. Fy fasen vad kul det är att köra långt nu när Kerstin är såpass stor. Det är så himla mysigt att stanna på Donken och äta. Hon sitter där i sin stol och äter sin lilla mat lixåm haha... Hon brukar få bröd från min hamburgare och även osaltade pommes, ett par stycken, det gillar hon. Idag fick hon äpplen från Happy meal åxå, samt att hon åt en burk av sin egen mat. Duktig tjejj.

Det var dock riktigt gnälligt sista timmen i bilen, hon verkar bli uttråkad. Dock låter jag henne faktiskt vara.. Jag vill inte vänja henne vid att jag ska serva henne med tex leksaker åsånt när hon börjar tröttna, utan vill att hon lär sej att i bilen kan det bli tråkigt efter ett tag å då får man antingen sova, eller helt enkelt sitta och fundera på livet :) Det är ju en sak sen när hon blir så stor att hon kan sitta å rita åså.. Men jag tror att om jag börjar ge henne saker att leka med där bak så kommer hon "kräva" det ganska snart... Så nej... inget sånt. Jag kör så mkt själv med henne så hon får bara vänja sej vid lite tristess ibland helt enkelt...



Kerstin skiner upp som en sol när hon ser hundarna <3


Nom nom nom med pommes och äpple :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: