ICA Maxi

     Publicerat: 2011-06-25 Kl: 13:27:57 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi varit på ICA Maxi i Haninge. Edvard hade så mycket roliga böcker som Annelie hade köpt för en billig peng där så vi styrde kosan dit idag på bokjakt.

Jag botaniserade i bok-lådan och håvade in både den ena och den andra barnboken för 19:- stycket, sikket kap! Man märker ju nu att hon börjar gilla böcker och verkligen sitter och bläddrar i dom, och jag ser hellre att hon har mkt böcker än masa elektroniktjaffs som låter och blinkar. Sedan att Kerstin tycker att hundarnas tugben är roligare än allt jag köper, det får vi jobba på lite ;)


Lite blandad kompott :)


Tack K, nu kan vi äntligen parkera nästan lika nära som handikapparna!
Postat av: Emma

Vicka fynd!! Nico älskar också böcker men har inte hittat något ställe häromkring som har baby/barnböcker till ett vettigt pris och som är roliga. Han älskar ju med djur i... Kanske får följa med Hampus in till Kungälv nästa gång han skall övningsköra för där finns en ICA Maxi. Kan ju alltid hoppas att även de har billiga barnböcker.

2011-06-25 @ 16:44:05
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: