Svar:

     Publicerat: 2011-07-21 Kl: 21:15:16 | I kategori: Svar på kommentarer | 1 kommentarer




Hej Nat! :)

Jag är glad att min FL-berättelse uppskattas, det var mkt därför jag skrev den och åxå har "spridit" den. Jag vet själv hur det känns att vara skräckslagen inför förlossningen, och därför vill jag verkligen dela med mej av min FL eftersom den var så lätt och smärtfri, ofta läser man ju mest om dom hemska förlossningarna.

Varför blev min så lätt? Jag vet inte... Men eftersom min EDA tog så himla bra så hade jag ju inte ont alls, och det hjälpte ju onekligen till ;) På såvis hade jag alla krafter kvar och var inte alls trött. Jag tog EDA redan vid 3-4cm. Jag var väldigt noga med att informera alla som kom i min väg på FL att jag ville ha EDA såfort det var möjligt. Jag hade inget intresse av att känna hur dom riktiga grisvärkarna känns vid 8-9cm. FL var ingenting som jag ville genomföra och bemästra, för mej var det något jag bara ville få överstökat såfort å så smärtfritt som det gick.

Kerstin hade ganska stort, eller iaf väldigt runt huvud när hon föddes, 38 cm närmare bestämt :)


För er som inte läst min FL-berättelse, eller som vet nån som borde läsa om en enkel FL, läs den HÄR :)
Postat av: Nat

mm ja de var ju faktiskt stort det också. Mm att du fick EDA tidigt spelade kanske in. Jag är också grymt nöjd med den formen av smärtlindring och kommer att be att få den tidigare nästa gång så jag inte hinner trötta ut mig.



Ha de bra!!

2011-07-23 @ 10:08:22

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: