gnäll å gnölfeber

     Publicerat: 2011-07-04 Kl: 11:00:44 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer

Hej hej! Idag är det feber som gäller. Inte för mej men för Kerstin. det är ju ca 1,5 vecka sedan hon fick sin mässlingvaccination, och eftersom det är ett levande vaccin så kommer eventuella biverkningar först ett litet tag efteråt.

Och, nu är dom alltså här. Hon hade 39° igår när hon skulle sova, och vaknade med 38°. Nu är hon dock glödhet. Jag har dock inte tempat henne, blir så lätt att jag hakar upp mej på siffrorna och det är ju faktiskt allmäntillståndet som är det viktiga. Hon är pigg och ganska glad, men ovanligt känslig och gråter för småsaker. Dessutom toppade hon det hela med att köra fritt fall ner från vår säng, rakt in i elementet. Hon klättrar ju upp i både soffan och sängen nu, så nu får hon nog allt börja slipa lite på tekniken vad gäller att ta sej ner åxå.
Hon var väldigt grinig och gnällig nu så jag la henne och hon somnade direkt. Så idag får hon sova 2 gånger, och hoppas att hon sover bort sin dumma feber.
Postat av: therese

stackars liten, krya på sig.

2011-07-04 @ 11:38:03
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: