Duns.

     Publicerat: 2011-07-26 Kl: 13:58:42 | I kategori: Kerstin | 3 kommentarer



Såhär ser man ut när man störtdykt en meter med huvudet först.


Fy fan. Hjärtat i halsgropen. "Duns". Det som oroade mej igår, skedde idag. Jag vände ryggen till Kerstin i soffan för att ställa undan hundarnas vattenskål.  DUNS. Och där ligger hon, på golvet, som en liten räka, och så kommer gråten, den där hjärteskärande gråten som bara kommer när hon slår sej riktigt ordentligt. Bulan var där direkt. Älskade barn. 1 hel meter, rakt ner från ryggstödet på soffan.

Jag har pratat med sjukvårdsupplysningen. Eftersom K inte varit avsvimmad så kan jag avvakta hemma sa hon. Noga koll på bulan som ska vara hård, och att hon inte kräks. Hon får gärna sova men vi ska kolla henne imellanåt så hon reagerar när man tar på henne, även i sömnen. Och jag som ska jobba. Känns inte bra idag :'(
Postat av: Emma

Usch då. Stackars liten :( Men skönt att hon verkar ok nu i alla fall. Ser inte fram emot när det kommer ske här hemma.

2011-07-26 @ 16:07:49
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Jasmine

jättebra att hon grät. Slår ett barn i huvudet och inte gråter och sen kanske blir illamående, då kan det vara en hjärnskakning. Förstår att det är hjärteskärande när hon skriker och gråter men det är ofta ett tecken på att det inte är alltför allvarligt. Jag jobbar på förskola med små barn och de ramlar ju då och då, och de tål konstigt nog mer än man tror.

2011-07-26 @ 18:45:49
Postat av: Annica

Usch och fy! Stackars Kerstin :( Emelie gjorde nästan exakt lika i förrgår :( Ramlade ner från Linnéas tripp trapp stol och fick en blå bula i pannan. Man blir ju så himla rädd!

2011-07-26 @ 21:03:29
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: