Bollen är i rullning!

     Publicerat: 2011-07-28 Kl: 11:06:30 | I kategori: Bamse & Polly | 0 kommentarer

Niu har jag kontaktat en hundpsykolog, som jag dela hört talas om förut, men som jag åxå blivit tippsad om. Hon heter Carina Persson, och jobbar tillsammans med Eva Bodfäldt, som nog de flesta hundmänniskor känner till. Jag pendlar dock mellan att bara låta allt vara, och lita på att det reder sej med tiden, när K blir äldre och jag dessutom börjar jobba igen och vi inte är hemma hela dagarna... Men så nästa sekund känner jag att nej va fan, nu kör vi det tunga artelleriet, nu jäklar, vem är bäst, vem ska jag anlita?! Lixåm. Nu ringer jag iaf Carina och pratade in ett meddelande. Man kan ju prata lite med henne, höra vad hon säger iallafall, och börja i den änden. HÄR är hemsidan, och detta står det bla om Carina:




Dessutom har vi ju Heide på mitt jobb, som är duktig på hundbeteende, som jag åxå kommer ta hjälp utav, bollplank, stöttepelare och kunskapsbank, underbar person <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: