premiär nr 2

     Publicerat: 2011-01-10 Kl: 14:03:00 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


idag är det premiärernas dag. slår på stort. kerstin sover alltid i soffan på dagen, men nån gång måste hon ju börja sova i sin säng även på dagtid. jag har bara låtit henne sova där på natten för att den ska förknippas helt med nattsömnen. men nu känns det som hon är så stor och natten så befäst att det knappast ställer till det. så idag gjorde jag så att jag lät henne somna i soffan, på sitt täcke som hon brukar å sedan bar jag in henne till sin säng. tänkte att jag kan göra så några gånger å sen får hon somna där inne, men hon får ju sova med tänt lyse och på sitt täcke som hon brukar tänkte jag =) (hon sover inte på täcket på natten). ett plus är ju att jag kan använda adningslarmet även dagtid!
Postat av: Theres

Åh, vad söt! Gick det bra? Ser ut så :)

2011-01-10 @ 15:34:24
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Theres

Ja men jag var faktiskt inte så stor heller :P

2011-01-10 @ 16:13:15
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: sawiik

Hihi, så sött. Love gillar också att hålla om nåt när han sover. :)



Sv: Jamen dåså, bättre att avvakta då. Kanske har med att han blivit äldre? Får väl höra med BVC sen när vi ska dit igen. Menar du gröt/ersättning? I så fall är det semper gröt och i erstättning Nan. Ersättning blir mest vid "nödfall" annars så ammar jag.

2011-01-10 @ 16:20:39
URL: http://www.minbebis.com/blogg/sawiik

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: