oh man what a ride!

     Publicerat: 2011-01-26 Kl: 16:09:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


(det som kändes så trångt när jag satt i bilen! haha)

åh härregud, sikken tur jag vart ute på. vi tar det från början. åkt ju ut till jobbet på personalmöte. det var trevligt! fick god kina-mat, mumms mumms! kerstin var så nöjd å glad hela tiden och satt med runt bordet i närmare två timmar, lycklig över en plastslev som karin gav henne. små barn roar sej lätt, eller hur lyder ordspråket? haha

sedan skulle jag ju till södermalm å hämta Kerstins gåstol. knappade in roslagsgatan 40... mmmmmm..... körde... när jag kom neråt färjorna tyckte jag att, hm borde inte gps:en guida mej upp över söder nu? inte rakt fram? men men jag har skitit i GPS:en förr å kommit fel så jag körde på. men anade oråd när den förde mej genom Gamla stan å sedan Östermalm.. när jag körde längs Strandvägen kom jag på felet. jag skulle ju inte till ROSLAGSGATAN utan till ROSENLUNDSGATAN. satan i helvetet haha när jag kört genom hela jävla stan. aja bara att vända å trassla sej tillbaka. akta sej för bussfiler, fotgängare, trafikdårar och övergångställen. väl framme på Rosenlundsgatan tog jag mod till mej att FICKPARKERA! det har jag inte gjort sedan jag gjorde det ett par ggr på körskolan. gud vad duktig jag är! hittade en lucka som jag kände att här kommer jag iaf in. annars "fickparkerar" jag bara om jag kan köra rakt fram in utan att blanda in att backa in ;) men ni ser ju på bilden hur jävla snyggt jag gjorde det.

väl påväg hemmåt, så fick jag spunk på min jävla gpsjävel. den är så SEEEEEEG och säger "sväng" när jag redan kört förbi, som att den ligger 30-40 meter efter. ja då blir det ju lätt! jag har således gjort ett antal U-svängar och dessutom var jag tvungen att köra upp å ner längs Hornsgatan med dubbdäck, helt i onödan. ja, det är dubb-förbud där, men skit samma tänkte jag, jag vet ingen annan väg. men det gick ju bra.

på jobbet träffade jag ju min chef, som skrapade triss i lördags, jag det var ju knappt nån som missade. han såg ut som vanligt. ingen porsche, och ingen minkpäls. och inte hade han tusenlappar som post-its heller! :P

nu är vi iallafall hemma.
för er som orkade läsa allt; ha en fortsatt fin dag :P
(ni andra med)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: