mörrn!

     Publicerat: 2011-01-21 Kl: 10:24:38 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


god morgon! har ni haft en bra natt? det har inte jag.
igårkväll vaknade kerstin massa gånger efter hon sovit en timme och krånglade säkert en timme innan hon sov gott igen. hon kränger över på mage och då vaknar hon hela tiden. suck. efter mat vid 5 sov hon rätt bra men 8 fick jag rycka in igen. fan. har inte behövt rycka in med napp eller nått på länge, men min teori nu är att hon börjar ju bli såpass rörlig i sängen nu, men ännu kan hon inte flytta sej till ett bättre läge när hon hamnar helt konstigt så hon är rörlig nog att röjja runt men inte rörlig nog att rätta till hehe. så antar att det är övergående. sedan tenderar jag ju att gnälla å klaga när en natt inenbär att jag måste stiga up 4 gånger, när hon de två senaste nätterna sovit utan ett pip. en hemmablind kossa är vad jag är.

själv sitter jag nu här i min Onepiece jag fått av markus. efter många om å men med fel storlek, fel order osv har jag nu fått min goa mjukisdress de luxe! ;)

markus har åkt till england idag, han och några vänner ska på fotboll. kul för dom. jag är ensam, både gött (stor säng) men ensamt å trist med. nu blir det kerstin 24/7 hehe...

Om nån mamma vill komma på fika, eller vill bjuda mej på fika så säg till! rädda en ensam själ nån timme? :D
Postat av: emeliehjaertajonas

Du och Kerstin hade gärna fått komma till oss, tror dock bara inte du vill köra sisådär halva Sverige ;) hihi

2011-01-21 @ 10:45:02
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: Emma

Enköping kanske också är för långt bort! ;) Men annars hade det varit skoj!

2011-01-21 @ 22:39:04
URL: http://yourcupoftea.devote.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: