hemma igen!

     Publicerat: 2011-01-31 Kl: 18:47:05 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu är vi hemkomna efter att ha spenderat eftermiddagen hos annelie och edvard, tillsammans med linda, och emma med lilla astrid, samt polly, bamse, annelies tidus och lindas charlie. hundträff och bebisträff :D. det har vart suuuper trevligt och mysigt. är så glad att jag träffat dom här tjejjerna för dom är skitgoa!


kerstin var på bra humör hela tiden, och tog en tupplur i soffan på eftermiddagen. sedan hände en rolig incident. haha. hon låg där, försynt och pilladepå sina fötter. vi pratade och jag lät kerstin ligga där å grejja. plötsligt hör jag ett försynt *host...host* kollar åt henne, då har hon spytt upp massa ersättning och har hela ansiktet fullt. ursäkta att man skrattar haha, men det såg för kul ut. och ögonhålorna var lixåm fulla med mjölk hahaha. men hon var glad ändå hon "det är bara lite mjölk" sa hon och blinkade med sina mjölkindränkta ögonfransar haha.. ja jag säger då det...

vi är iaf hemma nu och nu blir det slapp i soffan, och kerstin får roa sej på golvet tills det blir dax att göra natten.

hoppas ni haft en fin dag!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: