god morgon!

     Publicerat: 2011-01-06 Kl: 09:37:42 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


nya favoritleken med bestefar! hon skrattar såå gott! haha

God morgon! här har vi just vaknat, kerstin sov till 9,20 å jag vaknade 9, så jädra gött att lixåm inte bli väckt :D naten har vart bra med vid två hade hon lite svårt å somna om så jag fick rycka in med nappis två ggr men sen så sov hon till 6 å då åt hon.

vet ni att igår bytte jag till 3an dinapp. hon har ju ätit å dåligt de sista typ 2-3 veckorna. vi snackar uppåt 300ml mindre per dygn än hon brukar. lixåm 110, 120ml per gång istället för 200ml.. ibland har on svept i sej 200, kanske en gång om dan. sist jag testade 3-nappen, så rann allt bara ur ur mungiporna, men nu verkade hon va mogen för den för igå svepte hon 200ml både kl 18 och innan sovdax. om det var en tillfällighet eller pga nappen, får denna dagen utvisa :)

ha de bra idag!
Postat av: Annica

Vilken affär har du köpt 2:ans napp i? Visst är det mam flaskor du har också? Själv hittar jag inte 2:an i nån affär jag kollat här i stan. Känner att jag skulle vilja ha den, då det känns som att det rinner för fort. Det rinner på sidorna och hon sätter i halsen ibland...

2011-01-06 @ 14:03:55
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: