BVC, sprutor, och besök :)

     Publicerat: 2011-01-14 Kl: 12:40:34 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


Kerstin och Edvard :)

Idag 5-månadersdagen till ära har vi varit på BVC. dax att väga, mäta och få spruta igen. Eftersom Annelie och lille Edvard hade tid 11 precis som vi (fast hos en annan sköterska då) på vår BVC så tog vi en liten frukostfika här hos mej innan vi tog följe dit, supertrevligt! Som ni ser var Edvard mycket förtjust i Kerstin. såpass att han sedemera åxå kräktes lite på henne i ren förtjusning haha... Efter BVC åkte vi till babyproffsen en snabbis med. Annelie skulle köpa åkpåse jag jag en termometer.

Hur gick de tpå BVC då?
Jo, jag hoppades att hon skulle ha sprängt 7kg-gränsen och det hade hon, med 8gram! haha alltså en bajskorv eller kissomgång bort bara, 7008g vägde hon idag och är hela 67,5cm lång- hon har skjutit iväg lite på längden, men vikten följer samma kurva. hon är en lång och smal tjejj <3

Sprutorna gick bra men när spruta nummer två kom tyckte Kerstin att världen var väldigt elak och hon blev jätte ledsen, men med lite nappis och en liten rosa nalle å titta på, så gick det snart över.

nu hoppas jag att hon inte blir så påverkad. sist reagerade hon inte alls, men det kan ju vara olika det där!
Postat av: Nina

Men oj så stor hon är! Min lilleman är ju född 11/7 och är lika stor (liten) som Kerstin ;) Fast han är en liten räka..

2011-01-14 @ 16:31:37
URL: http://haekkinen.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: