Nu suger hon ;)

     Publicerat: 2011-02-10 Kl: 10:02:44 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


God Morgon!
Kerstin har just ätit en mummsig portion gröt och nu roar hon sej med att dricka vatten ur sin pipmugg. Är den bara full med vatten så kan hon nu dricka själv och tekniken att suga lite har hon åxå fattat :)

Idag ska vi på 6mån-koll på BVC! Är nyfiken på vad hon väger nu och hur lång hon är! Jag hoppas på 7,5kg nu, och tror nog att hon kanske väger sådär 7450g? :D Och så tror jag hon är 68cm lång. Så får vi se om det stämmer :P

Något är knäppt med min dator. Plötsligt kan jag inte skriva för att markören hoppar runt och plötsligt markeras allt och försvinner. KUL! inte. Nu har jag dock efter mkt om å med lyckas knåpa ihop allt detta! puh.

Hörs efter BVC :)
Postat av: Filippa

Ska bli spännande och se hur mycket hon har växt =)

2011-02-10 @ 10:14:33
URL: http://minbebis.com/blogg/labellavita
Postat av: Emmie ♥

Ja, det hade varit himla härligt om det inte vore så sorgligt. Agria har inte svarat än och jag börjar vackla. Ska man spara honom eller inte? Nu går han i hagen och verkar inte särskilt bekymrad, men jag vill inte ens tänka på hur det skulle vara att sitta upp, gulp! Senan är groteskt stor och han är väldigt öm, men är inte det minsta halt. Förbryllande! Flera veterinärer ger det inget hopp alls samtidigt som att han är totalt ohalt. Han kommer vara över 20 när detta är läkt och han kommer ev endast kunna skrittas och travas försiktigt. Vad är rätt och mest humant, jag vet inte längre. :/ Kan han gå i hage och skräpa och man kan lita på att han inte är i händerna på någon som tror han kan gå svår dressyr igen så kan han ju vara kvar, men det är ju lättare sagt än gjort.



KRAAM! ♥

2011-02-10 @ 11:32:01
URL: http://emmieliving.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: