JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

     Publicerat: 2011-02-04 Kl: 17:01:19 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

ÄNTLIGEN en rapport! Han är vaken, allt har gått bra, fast det var svårare å tog längre tid än man man trott. Å fy fan. Nu kan man slappna av lite, denna dagen har vart ett helvete och då kan man ju inte ens föreställa sej hur det kännts för hans familj. Och för dom andra på mitt jobb som jobbat hela dagen, jag har haft fullt upp att hålla mej samman här hemma i soffan. åh vad glad jag är!
Postat av: Emma

Va skönt att höra! Hoppas du kan känna lite mer ro nu. Sötis-Kerstin med sin kalufs förresten :)

2011-02-04 @ 19:13:18
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: mama malin

2011-02-04 @ 21:01:47
Postat av: Anonym

Hej du!

Måste börja med att tacka för inbjudan till Baby Rev. h'r för ett tag sedan. Jag är så sjukt ledsen över att jag inte har svarat men det har varit mycket och ganska tufft på sista tiden. Jag blev i vilket fall jätteglad och har känt mig lite dålig som än inte svarat. Hör gärna av dig igen så lovar jag skärpning, för jag blir verkligen jätteglad =)!



Sen har du nog rätt med det här med vattenkopporna. Jisses att jag inte tänkte på stackarns hud.. vi kan ju vänta tills pappsen är ledig med honom istället ;).. om ett år eller så haha =)



Är alltign bra med dig och kerstin?

2011-02-04 @ 21:04:48
URL: http://minbebis.com/blogg/mamamalin

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: