God morgon god morgon!

     Publicerat: 2011-02-02 Kl: 10:18:26 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Nu är dom här! Kokade å redo för användning!

Idag gav jag mej ut i ottan (7.50) för att lyckas hämta MAM-napparna som kom för en vecka sedan
. jag har missuppfattat vart jag skulle hämta ut dom både en och två gånger tills det visade sej att det var på företagscenter i Farsta, som har öppet 8-10 och 15-18! tjeeenna, ja det är exakt, eeeexakt dom tider jag inte kan! för då sover och äter vi/kerstin. men mellan 10 och 15, ja då gör vi allt, ute å går, åker ärenden osv, men då, DÅ har dom stängt. så idag åkte jag dit och stod på klinkan klockan 8, medans markus var kvar hemma, så nu har vi äntligen nappisarna :D sååå söta!

I natt sov kerstin utan att äta igen. men nu börjar jag känna att jag föredrar att hon äter vid 6 å sover vidare till 9. jag ligger ju på helspänn å sover inte lixåm för tänker att hon säkert vaknar snart. idag vaknade hon 8.15. ush, lång morgon. men men kerstin bestämmer! börjar hon på daglig basis sova över 6-målet så kanske jag åxå kan börja slappna av å sova jag med. när hon ätit vid 6 sover jag nämligen som en klubbad till 9 och det är såå skönt... ja, aldrig kan man va nöjd ;)

Idag ska vi til BVC för kerstin har i en vecka haft massa prickar på halsen, som små finnar, eller plitor, så dom ska kika på det idag. säkert inget konstigt, men bäst å kolla upp det.
Postat av: Grynet

Vilka superfina nappar, nu är jag ännu mer sugen på att beställa jag med!

2011-02-02 @ 20:26:37

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: