företagsam

     Publicerat: 2011-02-23 Kl: 14:36:18 | I kategori: Kerstin | 3 kommentarer

Kerstin har ju länge varit väldigt rörlig. Hon började vända sej från mage till rygg (medvetet) vid 8v ålder och innan hon var tre månader vände hon sej från rygg till mage åxå. Strax innan 5mån kom på ur man krälar sej frammåt, men nu sitter verkligen tekniken och hon tar sej till sina mål. I filmerna får nappisen agera slutmål ;)

Postat av: Carro

Så himla sött att hon har en egen dator! I slutet på första filmen: "sådärjaa, nu har jag nappen.. hmm.. ja, datorn, ja.. ska skriva lite om min napp. så!"

2011-02-23 @ 19:33:42
URL: http://tallolin.blogg.se/
Postat av: Belliz

Så himla söt, lillstruttan, va duktig hon e!

2011-02-23 @ 22:01:32
URL: http://www.belliz.net
Postat av: pippi

Men Gud så duktig hon är!! Min lilla tjej är 3 veckor äldre och bryr sig inte ett dugg om att röra sig frammåt. Hon har för inte så länge sedan börjat rulla på sidorna, och kan rulla flera varv..men att ta sig frammåt och stå på alla 4 vågar hon inte än. Tror lilla K kommer va ett sådant barn som börjar krypa och gå "tidigare än vanligt".

2011-02-23 @ 22:45:32

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: