Fiskpremiär!

     Publicerat: 2011-02-03 Kl: 15:18:28 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer


Dagens fiskpremiär slutade lyckligt efter lite lurendrejjeri!

Kerstin är ju i full gång med maten, och hon har ju börjat äta lite kött åså. Spagetti och köttfärsåspuré gillade hon från början och häromdagen provade jag Kyckling och rotfruktspure, som hon till en början fullkomligt försökte gräva ut ur munnen och slänga åt h*lvete haha en otroligt rolig syn! Idag var det dax för Fiskpremiär i form av potatis och rödspätta puré. Det var la sådääääär tyckte Kerstin. Men, om man lixåm slinker in med lite katirnplommon så går det ner sen, det var likadant med kycklingen haha. Nu är vi uppe i 8-9 tsk (inklusive 3tsk katrinmatplommån då) och nu ökar vi väl på här så hon får äta sej mätt, och sådeles byts ett mål ut mot bara mat.

Ja, som ni förstår är det burkmat som gäller här. jag orkar inte göra egen mat... burkmaten funkar fint, och jag smakar på det först och ger inteo m jag skulle tycka det smakar skit. det luktar ju skit men måste säga att när man värmer så luktar det faktiskt MAT och smakar inte alls pjåkigt bara lite smaklöst :)

Tur att bebisar inte har vett på att inse att katrinplommon egentligen inte är första valet att blanda med dill och rödspätta, så man kan luras lite :P

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: