En bra morgon

     Publicerat: 2011-02-05 Kl: 09:52:57 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

Det är på många sätt en bra morgon. Kerstin vaknade redan vid 8 idag, men Markus gick upp med henne. Blir väl lite tidigare mornar nu när hon inte längre verkar vilja äta vid 6, men det känns helt okej för min del :). Jag har sovit gott med ett leende på läpparna och en lättnad över att operationen igår där, var lyckad. Jag surfade åxå idag in på min vän Linas blogg, som varje dag, i hopp om att hon uppdaterat något efter sin olycka eller vad man ska kalla det i julas, och JAA idag hade hon det! Jag tycker alla ni som läser här, ska klicka er till hennes blogg, läsa, och ge henne pepp pepp pepp för det behöver hon!

Idag har jag inga planer alls. Promenad. Ja mer än då är det inte :)
Postat av: Belliz

Det är inte riktigt det huset, har ingen digital bild ännu, men det kändes så tomt utan någon bild ;-) vårt hus ser ut som en sommarstuga framifrån, man fattar inte att det är så stort förrän man kommer in, lite häftigt faktiskt!



Får jag länka till din blog från min?

Har ni lust att komma hit och hälsa på nästa vecka vore jättemysigt!

2011-02-05 @ 11:21:32
URL: http://www.belliz.net
Postat av: Theres

Vad skönt med en bra start på dagen! Och vad bra att Kerstin inte behöver äta vid 06 längre och vaknar lite bättre tid :) Heja heja!

2011-02-05 @ 12:35:47
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: