BVC

     Publicerat: 2011-02-02 Kl: 14:21:19 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Nu har vi varit på BVC. Det var ingenting som såg "farligt" ut, utan vi ska smörja med mildisolonsalva två gånger om dagen i en vecka, så borde det försvinna.
Men kom helt av mej på BVC, Kerstin reagerade JÄTTE konstigt på Eeva idag! Hon brukar skina som en sol när vi träffar Eeva, och hon känner helt klart igen henne då vi vart där mkt. men idag, när jag klätt av henne å Eeva kom fram så började Kerstin skrika och gråta helt hysteriskt, precis som när hon fick sprutor, jättetårar och helt otröstlig. När jag tog upp henne så borrade hon in huvudet i min jacka åså när Eeva pratade med henne, så tittade hon på henne, men började störtgråta igen, och vände huvudet in i min jacka! haha wtf?? Asså det var som att man kunde tro att hon kom ihåg vad vi gjorde sist, när hon blev jätteledsen av sprutorna! Helt galet var det. För hon är inte alls blyg för andra människor, och somsagt brukar hon bli jätteglad hos Eeva. Jag tror fasen hon fick nån flashback från vaccinationen.

När jag skulle parkera utanför ICA för å handla å gå på Apoteket, så skulle jag klämma mej in i en lite trång ruta.
När jag skulle backa ut igen för att det kändes för trångt för å få ut Kerstin, så såg jag att jag kom vääääldigt nära den ena bilen. När jag backade ut såg jag att det var ett märke på den. Parkerade min bil för att kolla om jag fått nått märke, men hade inte en skråma på min bil. Finns det ändå en möjlighet att jag orsakade den revan den bilen hade? Den kan ju ha vart där förut. Tänkte att jag skulle sätta en lapp och skriva att jag kanske, men jag vet inte, drog i din bil. Men så tänkte jag att, njaa då kanske jag får stå för en skada jag inte gjort? Mtp att jag inte har något alls på min bil. För visst borde min bil ha ett märke om jag skrapat in en bil så att den fått? Eller? Nu har jag ändå ångest över detta. suck.
Postat av: Theres

Vad konstigt att hon reagerade så. Speciellt när hon inte är blyg (än)! Hon kanske kom ihåg som du sa :P



Men om du nu skulle ha dragit i den andra bilen borde du väl ha hört det? Det låter ju mycket även om det är en liten olycka. Jag tror inte att du behöver oroa dig! Gissa vilken ångest jag hade när jag backade in i en bil för att undvika att bli mosad?! Usch!

2011-02-02 @ 16:24:43
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Anonym

Tack, säger Alva, och hälsar till söta Kersin att hon har "döcoola" brallor! (Japp, exakt så sa hon...)

2011-02-02 @ 21:24:06
URL: http://hanna1988.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: