BB ikväll

     Publicerat: 2011-02-27 Kl: 12:35:15 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer

Ni som inte vill ha spoilers om BB läs inte detta inlägg :)


Jag är jäkla nyfiken på vad som kommer hända i BB ikväll i live-sändningen! Igår kväll fick ju Rickard (han som är ihop med Ebba) ett rejält psykbryt å gick runt i över en timme och tjatade om hur han ägde hela BB, ingen fattar nått, jag fattar allt, detta är sinnerssjukt osv. Han skrattade åt Ebba som låg å grät å sa att hon fattar ingenting, han fattar allt, BB läser mina tankar, jag styr hela spelet, jag är flugornas herre. Han var seriöst skit obehaglig. (Detta finns att skåda HÄR) Rickard blev sedan inkallad i bikten och efter en stund kallades även Ebba dit. Efter närmare två timmar gick någon av dom andra och kollade i bikten och då var dom inte där. Så förmodligen har dom lämnat huset! Alla deltagare fick order om att inte prata om detta i huset och att dom skulle få veta mer ang Rickard och Ebba imorgon (idag).

Dessutom är de två nominerade bortplockade från hemsidan (det var ju Rickhard och Katerina) så man kan inte längre rösta på vem som ska stanna...

SÅ, lite spännande alltså!

(denna info får man när man följer dom som har BB 24/7 och sitter och kollar dygnet runt och rapporterar på Alltomtv-forumet, samt på BB-bloggen bbelva.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: