Gäsp!

     Publicerat: 2011-12-05 Kl: 11:48:08 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag ringde klockan 05.45 aka mitt i natten. Jag, pappa och Kerstin körde i bäcksvart mörker och slaskregnkaos till Göteborg och Sahlgrenska sjukhuset. Nu har jag lämnat pappa där och ska hämta igen på fredag men vi kommer självklart hälsa på i veckan.

Att köra bil inne i Göteborg är ett helvete. Stockholm är ändå rätt schysst att köra i, det är bra skyltat och ett ändå rätt logiskt vägnät. I Göteborg är det tvärtom, på alla plan, och uppe på det ska man då lägga spårvagnar som kommer från ingenstans hela tiden. På vägen hem var det stopp efter Landvetter då det hade skett en olycka, suprise. Svart Audi (suprise igen) låg kvaddad och på rygg i diket... Ambulanser, brandkår och poliser huller om buller. Hem kom vi iallafall tillsist.

Kerstin var på gott humör när jag väckte henne 05.50 idag, och var på glatt humör till Gbg men på hemvägen slocknade hon :) Nu har hon fått lägga sej och sova lite middag, annars blir det en lååång dag för henne lilla snuttan. Jag ska sjlv passa på att vila lite =)

So' long!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: