Fullspäckad dag!

     Publicerat: 2011-08-05 Kl: 22:16:11 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Kerstin och pappa på middag :)


Kerstin med sin gammelfarmor Olga :)


Sikken dag! Fullt upp från morgon till kväll. På förmiddagen var vi hos Markus farmor, dvs Kerstins gammelfarmor och hälsade på och åt goda kakor. Sedan ar vi och handlade och sedan körde jag Markus och Elise till deras mamma där det vankades ved-bärande hela dagen. Så "synd" att jag hade andra planer idag så jag missade att bära ved i flera timmar :P För jag och Kerstin styrde kosan mot Johanna och Elma och tog dom med oss ut till stugan! Vi fikade lite och tjatade om allt möjligt. Det är lite extra kul med Johanna eftersom hon har och föder upp Jack russel, så vi har en del gemensamt där =) Elma är otroligt söt och en social och frammåt tjejj. Hon och Kerstin fann varandra och hade fullt upp med att rota i handlekassarna jag hade med hem.

Efter att jag lämnat hem dom igen så åkte jag ut till Markus mamma och dom andra. "Tyvärr" var dom preciiis klara med allt bärande så jag hann inte hjälpa till ;) . Där fanna åxå markus moster med man och kusin, på besök från Finland. Så det vart grillning och långbord å mat. Markus pappas sambo grillade jääääääättegoda kycklingspett och hade gjort världens goaste sataysås som vi vräkte i oss!

Kerstin har varit glad hela dagen. Älskade finaste <3 Suttit vid bordsänden och ätit sallad, korvbröd och lite annat smått å gott. Hon har åxå utan ett knyst stannat uppe 2 timmar längre än hon brukar. Duktig tjejj, och nu sover hon så gott här hemma i stugan. Markus är och fiskar och jag ligger i sängen. Har tagit tabletter för hade enorm huvudvärk.

Och imorgon måste jag vara fit for fight för då ska jag, Kerstin och vovvarna åka till Tjörn och träffa Emma och Nico, och Isabelle och Robin! Ska bli superkul!

Nattinatt :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: