Svar:

     Publicerat: 2011-04-23 Kl: 16:40:45 | I kategori: Svar på kommentarer | 0 kommentarer

Hej Åsa, tack så jättemycket för dina fina ord, här kommer ett svar på din kommentar :)




Jag försöker nu tänka hur jag gjort eller skulle gjort om Kerstin legat och skrikit och inte lugnat sej av varken ignorering eller att man tar upp henne. Jag hade iallafall inte tagit upp henne om detta ändå inte verkade göra saken bättre. Jag har alltid försökt in i det sista att inte ta upp Kerstin från sängen från att hon lagt sej å fram till morgonen, och jag gav även flaskan i sängen då hon fortfarande åt vid 5-tiden på morgonen.
Om Tilda tar napp så hade jag ställt mej/satt mej brevid sängen och försökt lugna med nappen, inte prata så mycket, bara finnas där. Ha det fortsatt mörkt i rummet, och själv vara lågmäld och visa att det är natten. Det kan ju vara en period bara som hon bearbetar mkt på nätterna, och dom kan ju även skrika i sömnen. Då har jag bara sett till att finnas där, men inte tagit upp utan bara tryggt funnits brevid och klappat henne.

Jag började att ge smakisarna mitt på dagen, vid 14-15 tiden har jag för mej. I samband med ersättningen. Tycker det låter som du har en bra plan :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: