Shopping :)

     Publicerat: 2011-04-20 Kl: 13:20:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Idag var det dax igen! Mot Farsta för att handla till Kerstin. Idag stog keps och solhatt på shoppinglistan. Först var vi på Lindex, där var det tag 3 betala för 2 på hela barnsortimentet så vi slog till på en t-shirt, en långärmad tunn tröjja och ett par byxor. Deras solhattar va så sladdriga så dom ville jag inte köpa. Sedan gick vi till H&M och där köpte vi en vit solhatt och en rosa med mönster (se bild). Tänkte köppt en keps åxå, men jag provade på Kerstin och drog av den direkt så nä, det fick va. Köpte åxå fler strumpor med gummipluttar på, och en linne-body att ha under tröjjorna så det inte inte glipar så när vi är ute. Sedan hämtade vi hundarna i bilen och gick till Djurmagazinet, och sedan handlade vi mat, och åkte hem.

Kerstin sov frstn jättelänge idag, till 09.40?! Hallå hon brukar vakna 8. Jag vaknade ju 8 som vanligt men somnade tillsist om. Skönt! Således drog jag in på förmiddagsluren och hon får sova en lite tidigare eftermiddagslur istället :)

Hoppas alla har en bra dag!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: