Ny dag, lite mindre gnäll.

     Publicerat: 2011-04-03 Kl: 12:38:39 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer



Puh, idag gnäller Kerstin lite mindre än igår, änsålänge iallafall. Hon sov åxå natten igenom. Vaknade ett par gånger och grät, men somnade om snabbt. Att vakna och gråta verkar vara nya inne-grejjen. Som att hon vill testa å se vart hon har oss. Sovandes, i en säng är svaret på det, och när Kerstin märker att ingen engagerar sej så somnar hon om. Livet är hårt ;). Hon sov till 09.10, en extra timme alså, och det behövde hon nog efter dessa dagarna. Dock äter hon dåligt. Men hon får mat sina vanliga tider. Jag ger inget extra bara för att hon ätit dåligt, då tror jag lätt man hamnar i en dålig små-ätar-cirkel. Passar det inte får hon vänta tills nästa mål. Livet är hårt version 2.

Idag har Markus åkt tillbaka till Stockholm och jag och Kerstin stannar till onsdag.

Ha en fin dag!
och just'ja, Välkommen ni nya läsare senaste tiden, vikka är ni? :D
Postat av: Anna - Mamma till Emilia med albinism

Det där håller jag inte med om och så kan man väl inte göra mot en bebis?

Om hon inte vill äta när det enligt dig är matdax så får man vänta till nästa gång?

Hon är ju inte ens 1 år.



Emilia har lite matvägran just nu, ingenting passar men självklart får hon välling ( som är det enda som passar ) när hon vill ha och blir hungrig, trots att det inte är mattid.



Det där är helt enkelt elakt och Kerstin kan ju inte förstå varför hon inte får när hon är hungrig.

2011-04-03 @ 15:49:27
URL: http://www.annagirl.se
Postat av: Suckande Herre!

Blir smått skrämd av att läsa hur viktig en rutin är istället för att leva. När man är sjuk och mår dåligt kan man ju inte begära att man kan ha en "ät och sov klocka". Men ibland kan man undra om "rutinperfektionismen" är en stor tävlan?

2011-04-03 @ 16:00:40
Postat av: Hanna

Kan intyga att dessa rutiner bara ger en gladare och tryggare bebis! Tror ni missuppfattar inlägget ganska rejält dock :) Tack vare att Sofia delat med sig av hur hon gör med Kerstin, har min lilla tjej haft sin kvällsrutin i några månader nu, och hon somnar direkt utan ett pip varje kväll tack vare det. På dagen gör vi lite hur som helst och hon bara gnäller! Det bevisar tillräckligt för mig iallafall. Försöker lära mig vad Alva behöver om dagarna så att vi kan skapa rutin efter hennesbehov

2011-04-04 @ 02:02:32
URL: http://hanna1988.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: