No more glasögonorm!

     Publicerat: 2011-04-27 Kl: 11:24:09 | I kategori: Sofia-stuff | 1 kommentarer


Kerstin i ett hav av "leksaker" :D

Idag har jag och Kerstin haft fullt upp på morgonen och förmiddagen. Hade tid hos optikern klockan 10, och vi passade på att handla först, innan vi begav oss till Synoptik och linsprovning.

Så nu är glasögonormen Sofia gone! Yey! Fick prova att ta i och ur linserna några gånger, det gick bra men var lite pilligt. Men man lär ju sej det åxå om man övar lite. Det känns i det närmsta som trolleri att SE utan att ha glasögon på sej! Och så skönt det var att gå promenad nu med solglasögon och samtidigt SE. Annars har jag ju bara haft tre alternativ...

1. Solen i ögonen men se vart jag går.
2. Slippa bli bländad men inte se ett skit.
3. Ha solisarna utanpå glasögonen och se ut som ett miffo.

Inget av alternativen är speciellt angenäma. Men nu, kan jag se OCH slippa solen i ögonen. Amazing. Ögonen är lite irriterade nu, men det beror inte direkt på själva linserna utan att jag pillat så i ögonen. Idag får jag ha dom 3 timmar å sedan får jag öka en timme om dagen och så ska jag på återbesök om en dryg vecka.

Ha det fint!
Postat av: minna

HAHA ja visst är det magiskt! jag blev helt chockad ifjol med.

2011-04-27 @ 12:30:17

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: