En tur i Farsta

     Publicerat: 2011-04-15 Kl: 13:29:45 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

Idag har jag tagit tag i något som jag funderat på i sisådär hundra år. Skaffa linser!

Jag trivs i glasögon men känner lixåm för att förnya mej lite. Nya glasögon känns inte aktuellt, då jag har två bågar jag trivs med, och de som finns i butik nu är så lika dom jag redan har. Och vad underbart att kunna gå utan glasögon, både på jobbet och med Kerstin som ständigt drar i mina brillor. Och dessutom kunna ha solisar och faktiskt kunna se handen framför sej :D

Kerstin fick ju förlja med och satt så snällt i mitt knä och pillade med en sked under undersökningen. Mot slutet fick hon sitta på golvet och hon roade sej på egen hand med en papperskorg i stålnät som lät kul att pilla på tyckte Kerstin :)

Så... Han får beställa speciallinser pga mitt synfel, och om 10 dagar får jag dom, och då ska jag dit igen å lära mej sätta i å ta ur dom. Sdan får jag testa ett par veckor å sen ska jag tillbaka igen och finjustera för att sedan få perfekt passande linser dårå. Yey!

På vägen till bilen passade jag på å beställa klipptid, tills imorgen. Tappar inte så mkt hår längre, och har gräsligt hår som växer ut i vikarna, så jag ska be honom klippa så man döljer det. Kanske lugg?

Sedan handlade vi, och jag bjussar oå ett par bilder på Kerstin som hjälper till att handla :D



Postat av: Carro

Men så sööööööt hon är! :)

2011-04-15 @ 18:48:02
URL: http://tallolin.blogg.se/
Postat av: linda

linser är grymt! även om man som jag får skav ibland av dem för att jag har dem lite för mycket och för att jag har lite torra ögon... :(



bebishår - jag med! just nu skiter jag i det, men det ser för j-igt ut. berätta gärna vad frisören tyckte man kan göra. har också funderat på lugg, men det är ju så jobbigt på sommaren!

2011-04-15 @ 19:07:05
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/
Postat av: Tova

Hihi, vilken ovanligt söt liten hjälpreda ;D

Kram

2011-04-15 @ 19:57:43
URL: http://Trasslet.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: