urk...

     Publicerat: 2010-09-10 Kl: 09:12:58 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

ush ingen bra natt. först ville damen inte somna alls. gick och guppade med henne länge och hon somnade, jag la henne och hon vaknade. guppade lite till la henne och hon sov en ynka jävla timme.  gav henne en flaska ersättning när hon vaknade då för jag orkade inte amma. sedan skrek hon en massa men somnade tillsist på min mage, så sov vi i en timme sedan la jag henne i sin säng och då sov hon tre timmar till... vaknade, ammade och sedan fick hon sova på mitt bröst igen, på mage.. tror vi sov i 1,5 timme sådär och nu har hon ätit igen och somnat på min arm. tänker lägga henne i vagnen nu och gå en promenad. undrar om hon kommit in i sin femveckosfas?  då kan dom visst förändras och bli skrikiga, inte vilja sova och inte vilja äta eller äta hela tiden osv. man ska visst ta hänsyn till när dom föddes och hon kom ju en vecka sent så då inträffar ju hennes 5veckosfas nu vid 4veckor... nåja. vad fan ska man göra. man får gilla läget helt enkelt.

blir en trött dag :(
Postat av: Annica

Dessa underbara perioder :S Vi har precis haft 8 veckors stormen. Då ville Emelie bara var hos mig, liggandes över axeln. Annars skrek hon. Inträffade lagom till det var dags att laga och äta middag- dagarna när fredrik jobbade eftermiddag.

Det bästa är att de går över. Man får trösta sig med det. Linnéa hade hemska perioder då vi inte kunde gå utanför dörren utan att hon skrek och var vettskrämd.

Har du schemat över hur perioderna ligger?

2010-09-10 @ 09:36:46
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: