stolt mamma!

     Publicerat: 2010-09-18 Kl: 10:34:13 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

jaha minsann! ytterligare en natt fylld av sömn! efter kvällsbadet, pyamas och nappflaskan somnade kerstin på helt egen hand i sin säng när jag lagt henne vid 22. och sedan sov hon till 4 :) då ammade jag henne (fast att jag tänkt tillåta mej att inte amma på natten) men jag var ändå vaken och vid gott mod. sedan somnade hon igen som en stock efter tio min och vaknade halv åtta och åt igen. sedan fick markus ta henne så har jag sovit tills nu. skönt! är såå stolt över min lilla snutta som somnar själv i sin säng!

såå, först 6 timmars sträck sömn och sedan 3,5...

funderar på om man ska skjuta lite på läggningen, så hon kanske sover en timme till på morgonen, hehe, vad kräsen jag börjar bli då, aldrig nöjd ;)

nu får vi se hur länge detta håller i sej. kan ju vart så att de dygnen hon skrek och var skitjobbig, var hennes femveckosfas! det stämmer ju med åldern och beteendet faktiskt.

igårkväll hade vi besök frstn! FÖRSTA besöket, frtm min mamma och pappa. haha. folk verkar ha det som en plåga att det kommer folk hela tiden. Jag har inga vänner i sthlm frtm jobbet och där har ju jag själv hälsat på, men igår var markus kompis joppe här och hälsade på minsann =) skönt att kerstin uppförde sej, faktum är att hon har inte skrikit (frtm hungerskrik då) på över två dygn nu =)

nu ska jag sätta igång min dag =)


Postat av: Frida

Tyvärr så fungerar det inte så att barnet sover en timme längre på morgonen för att man lägger den senare. Utan den kan snarare få svårare att somna för att den är övertrött och sen vakna exakt lika tidigt. Bara att vänja sig tyvärr. Du får sova mera under dagen istället.

2010-09-18 @ 15:25:29

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: