sömn är guld.

     Publicerat: 2010-09-20 Kl: 11:39:54 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

i natt bjöd kerstin in oss till skrikfest igen. 00-02 var det fest här! eftersom hon inte skrikt över huvudtaget på iaf 4 dygn kändes det dock inte som jordens undergång. hon la sej vid 22 efter badet, pyamas på och kvällsmaten. men sedan vaknade hon alltså vid tolv och kände för att hålla lite låda. men tilslut somnade vi ju. hon vaknade igen vid 8, alltså 6 timmar senare. och jag har nu konstaterat att hon har inte magknip. om man har magknip bör man således ha det oavsett vart i lägenheten man befinner sej, eller hur? när jag la henne på skötbädden (hon älskar att ligga där av nån anledning) så blev hon helt tyst och glad. jamenar hade magen knipit och hon skrikit av en anledningen borde magen knipit även i badrummet.

vi skulle varit på mammagruppen idag klockan 10.30
men när jag vaknade vid 8 kände jag att jag orkar inte. kerstin somnar alltid om i ca 3 timmar efter sin morgonmat (oavsett om morgonmålet inträffar 4,5 eller 8 lixåm) och jag prioriterade tre timmars extra sömn mot mammagruppen idag. det var ju inte sååå kul där, så det känns okej, men lite synd åxå, men det kommer ju vara varje måndag så det går nytt tåg. skönt var det iaf att få sova någar timmar till, så man får vara utvilad ännu en dag.

nu har hon ätit igen och ligger brevid mej och hickar och fiser <3 vi ska starta dagen här nu och gå en promenad åså. ska nog ändå ta mej till bvc idag och väga henne. amningen strular ju lite igen och jag är rädd att hon inte får i sej det hon ska.. tycker hon äter så fort numer. tio min sedan släpper hon lixåm. suck. jag  hatar att amma och framförallt hatar jag all ovisshet runtomkring det. men men vi kämpar väl på, har siktet inställt på två månader. tar en månad i taget just nu med amningen...



Postat av: sabina

de e jobigt när de skriker..

vad det kan vara?

mat, magknip, trygghet, varm ?? ja man vet inte.. ibland bara skriker vincent och man inte vet vad det e.. e jobbigt...

2010-09-20 @ 12:40:14
URL: http://sabinamamma.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: