looosing it

     Publicerat: 2010-09-15 Kl: 10:34:23 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

kan man helt tappa förståndet när man har spädbarn?

blir rädd för mej själv! i natt satte kerstin igång skrikfesten 01.30 dvs när hon annars brukar anses sej skrikit färdigt och somna för natten. jag höll på å gå i bitar... hade ju försökt få henne att sova i 2 timmar redan dock relativt lung och tyst då magnipet verkade hålla sej borta igår. det var bra! försökte amma henne när hon började skrika men blev galen på amningnappen som bara flög iväg hela tiden när kerstin vifftade med armarna och skrek. jag HATAR den jävla amningnappen och i det läget får jag verkligen förhindra impulsen att slänga både napp och bebis rakt ut i jag vet inte vart. så jäkla vidrigt att ens få den där tappa förståndet-känslan. nu är jag ju frisk i huvudet så jag slänger inte mitt barn i väggen som tur är. nöjjer mej med att lägga henne framför mej och hålla för öronen en kort stund. jag blir så ledsen över att jag blir arg på kerstin :( det är det värsta av allt! det som gör hela den där känslan. jag vill inte känna så. allt slutade iaf med att jag  efter att gått med henne lite och hon ändå skrek, la henne skrikandes i sin säng och gick på toa för att slita mitt hår. när jag kom tillbaka hade markus satt napp i mun på kenne (nappen som visst plötsligt var bäst i världen igen efter att ha hatat den senaste timmen. det svänger fort i bebisvärlden hehe) sen blev hon tyst och somnade. skönt. skrikfesten var således bara 30 min lång denna natt. hon sov till 7 och sedan till 10, och nu ska hon väl sova hela dagen igen antar jag. iofs skönt för då har jag mycket tid att göra vad jag vill. i natt måste jag samla ihop mej. annars kommer jag snart sitta på hispan hehe. nä. så illa är det väl inte :) (än). kerstin är världens finaste bebis och jag är ändå glad att hennes dygn har 21-22 bra timmar och bara 2-3 dåliga <3. hade dock varit trevligare om dom där dåliga timmarna var lite bättre placerade på dygnet... jag är dock inge trött alls varken nattetid eller dagtid så det är skönt att få all sömn man behöver. annars vet jag inte vad man hade gjort?

nu hoppas jag kunna sova lite till.
god natt



Postat av: Nina/Liiiiten

Käbnner igen det du beskriver till tusen! Lukas har visserligen inga direkta skrikperioder. Men på morgnarna ligger han och gnäller (låter som en pensionär som påstår att det var bättre förr kombinerat med en knarrande dörr) som är sjuuuuukt jobbiga. Detta är dessutom den tidpunkt på dygnet jag är som tröttast! Tusen tack för att du skriver om de jobbiga stunderna, de bättre överväger, men de sämre får oss andra nyblivna mammor att känna oss mindre misslyckade! =) Hoppas ni får en lugnt natt i natt istället. Kram på er!

2010-09-15 @ 12:02:58
URL: http://haekkinen.blogg.se/
Postat av: Anonym

precis så känner jag idag.. jag behöver verkligen sömn.. jag blir galen alltså... vill verkligen vara en toppen mamma ibland känns det inte så...

2010-09-15 @ 12:59:56
Postat av: Malin Newton

Tråkigt hon har magknip =( vet hur du känner dig... Man blir ledsen på sig själv då man ibland surnar lite på lille bebis som inget duger för ibland i all tristess... Vincents mage har blivit bättre så var ett tag sedan han hade någon skrikfest men det är sååå hemskt då de sätter igång inte mycket som behövs för att man ska känna hoppet för en lugn dag/natt/timme osv rinner iväg... Hoppas knipen ger med sig.

2010-09-15 @ 20:29:25
URL: http://newhelllove.blogspot.com/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: