Kerstin och elefanten

     Publicerat: 2010-09-29 Kl: 14:58:04 | I kategori: Kerstin | 3 kommentarer


det är roligt att följa utvecklingen som sker varje dag! idag försökte kerstin för första gången ta tag i sin lilla elefent-leksak. hon har ju länge följt med blicken åså, men idag försökte hon flera gånger ta tag i den, och fick även tag i den, och så skrattar hon samtidigt =) så himla gulligt! när jag sedan la den på hennes bröst så har hon grabbat tag i den med både ena och bägge händerna, men sedan vet hon inte riktigt vad hon ska göra när hon väl fått tag i den ;)
Postat av: Theres

Ja hon har alltid skrikit faktiskt. Vi gick ut första veckan hemma och då skrek hon också. Hon verkar ha ett lite större närhetsbehov än normalt. Vi har ju haft henne i sele ganska mycket men efter ett tag blir det lite jobbigt, speciellt när hon blir tyngre! Vad skönt att Kerstin somnar så lätt! Det har Signe aldrig gjort.. Det blir kanske lättare nästa gång.. Ska ni ha fler barn?

2010-09-29 @ 16:57:48
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Belliz

Vad söt hon är! Ska bli kul att träffas på tisdag!

2010-09-29 @ 21:17:01
URL: http://www.belliz.net
Postat av: Fina Frun

Åh vad sött!

2010-09-30 @ 09:14:52
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: