it's a gooood day!

     Publicerat: 2010-09-16 Kl: 11:38:04 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

ahhh, sikken bra natt! kanske kände kerstin på sej att hon var nära på att bli vräkt ;) närå. men hon skrek inte alls mycket igår kväll. 00-01 var det lite gallskrik-attacker, men inte alls mycket. la henne vid 1 när hon var lugn och hon låg och snuttade på sin napp och somnade :) sedan vaknade hon och åt vid 5 igen, och vid halv 9. nu sover hon fortfarande och jag har min lila egen tid med frukost och tv, väcker henne klockn 12 så går vi på promenad. tycker vi har börjat få rätt bra rutin ändå =) samtliga ggr jag lagt henne har hon varit vaken, men lugn, och somnat själv i sin säng.

igår gav jag henne endast ersättning sista målet vid 12. hon slukade 120-130ml! kommer sluta amma det sista målet och bara ge ersättning. mjölken är ändå så tunn och fettsnål på kvällen och det är skönt att byta ut det målet till ersättnign som hon håller sej mättare på. å då VET jag att hon är mätt om hon skriker sedan. för har hon ammat blir jag lixåm osäker, hm, hon kanske behöver mer? hur mycket åt hon egentligen? osv...

igår var hon vaken på eftermiddagen och kvällen, så hoppas det fortsätter så kanske hon kan skujta tillbaka dygnet lite efterhand.

nåväl, det var min morgonrapport!
vi hörs lite senare :)


Postat av: Frida

Du får skapa en egen kategori här på bloggen :P "Kerstin - Att skrika eller att inte skrika" ;)

2010-09-16 @ 20:48:39

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: