day goes by...

     Publicerat: 2010-09-22 Kl: 19:59:33 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hos oss just nu :D

besöket på jobbet var supertrevligt, kul att träffa jobbarkompisarna och det var en trevlig lunch. kerstin skötte sej prima och sov, åt och sov igen hehe... det går jättebra att åka bil med henne själv åxå... eftersom hon... dadaaa, sover i bilen åxå haha.

innan jag åkte hem tog jag ett samtal till kliniken, har aldrig varit så rolgt att ta telefonen på jobbet hehe. ett samtal rörande en magsjuk hund och frågor kring vaccination. en riktig klassiker alltså ;)

just nu har jag röjjt i ena köksskåpet och i badrummet då det ska komma nån ventilationsgubbe imorgon som kollar ventilationen i husen. suck. kul å ha folk springandes här hela dan :S
markus har fått en hundrasidors sifo-undersökning som han sitter och fyller i haha fy fan vad trist. kerstin små-slummrar, jag kollar på halv åtta hos mej och väntar på idol. en helt vanlig kväl helt enkelt :)




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: