bortskämd...

     Publicerat: 2010-09-21 Kl: 09:17:19 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

ja, jag inser att jag är en bortskämd snorunge... snormamma, men tänker ändå klaga lite. denna natten var jättedryg. inte för att lilla damen skrikit för hon har vart tyst som en mus, men hon har inte sovit längre än ca 3,5 timme i sträck. känslan av hopplöshet, jordens undergång och the end har sköljt över mej med råge. hon somnade snällt vid 22 i sin säng, men vaknade tyvärr redan efter en timme. markus tog henne och gav henne mer mat och hon somnade snabbt om igen... men vaknade igen vid 1, hallå? ETT? jag gav ännu mer mat och hon somnade igen... men vaknade 5... alltså efter ca 3,5 timme. hon var en snäll tjejj och somnade om till 8. ok ok OK jag måste inse att bebisar inte alltid sover 6+3 timmar, och det gör jag åxå, inser alltså, men det hjälper inte mot hopplösheten. nu är vi iaf vakna och det är iofs helt ok eftersom vi ska till bvc nu på förmiddagen och väga kerstin. hoppas hoppas hon gått upp ordentligt i vikt idag!

ha en bra dag allihopa!!


Postat av: Nina/Liiiiten

Jag har slutat skriva om mina nätter med Lukas eftersom de bara tycks bli värre och värre och då är ungen ändå 10 veckor gammal! Men jag kan glädje dig med att Lukas antingen sover 1+1,5+1+1,5 osv.. Eller så sover han 3+3+2+1.. Så här är det nervösa sammanbrottet nära! Hoppas ni har det bra annars =)

2010-09-21 @ 11:41:36
URL: http://haekkinen.blogg.se/
Postat av: Emma

Ja, bortskämd är du ;)

2010-09-21 @ 12:19:13
URL: http://thehouseinmydreams.blogg.se/
Postat av: Belliz

NJUT! När du får sova mycket, dvs för det mesta. Och tänk positivt de dagar det blir mindre, du har en riktig sovprinsessa =) Dina sämsta nätter är mångas bästa..

2010-09-22 @ 18:35:19
URL: http://www.belliz.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: