varm å go

     Publicerat: 2010-10-16 Kl: 11:30:47 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


titta så glad kerstin blev när hon fick prova sin ärvda overall-åkpåse!

denna hade jag när jag var liten och slår med hästlängder alla termo-grejjer från typ lindex och h&m. dom är så stela och prassliga! denna är mjuk å go så hon slipper bli som en pingvin med armarna rätt ut. ja, nu är den ju lite stor ännu men hon får ha den för nu är det bara 3 grader ute så hon behöver nå mer än bara tjocktröjja i sin fårskinns-åkpåse, som ändå hållt henne jättevarm ända tills nu. mössa, tossor på händer och fötter och tjocktröjja åså ner i den goa åkpåsen, har vi kört, men idag får hon ha på sej denna overallen, kanske i varmaste laget men just nu har jag inget mellanting, när jag är i borås, men hemma har jag ju det :) svårt det här med hur mycket dom ska ha på sej.
Postat av: Frida

Superfin! :D

2010-10-16 @ 13:58:57
URL: http://honungsbulle.blogg.se/
Postat av: Theres

Jag har faktiskt också börjat sova bättre efter det att Signe kom. Men ibland blir det rejäla bakslag som är så himla dryga!



Vad gullig och va! Och hon verkar inte misstycka :) Det är jättesvårt med vad de ska ha på sig..

2010-10-16 @ 14:29:24
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: